Thursday 29 January 2009

Малка равносметка

Ето измина повече от година отакто върви този блог, а писанията в него нито са много, нито са чак толкова интерсни. Липса на време и вдъхновение? Със сигурност и двете съставки бяха доста дефицитни.
Какво говорят фактите ?
  • Пропуснах да отбележа годишнината на 17-ти (но поне се вписах в месеца), въпреки че ако бях положил малко усилие можех да драсна няколко реда.
  • В списъка с писанията има две чернови започнати доста отдавна (коментар филма "The Dark Night" и описание на това как да си направим собствен вариант на Wikipedia на USB-то) и чакащи една доста силна комбинация от вдъхновение и свободно време да се включи, за да бъдат завършени. Така е - особените теми изискват особено внимание.
  • Като цяло наличието на достатъчно време доста неприятно се уцелва с липсата на вдъхновение по отношение на злободневната тема и обратно. Май на това му казват живот :)
И тъй като този пост общо взето си изчерпа предназначението, да погледнем с надежда в утрешния ден без значение дали си мислите за реалността или дигиталността на дните ;)

No comments: